سامانه اطلاع رسانی همایش ها ، کنفرانس ها و سمینارها ، یوکانف یار

اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

مهندسی / مهندسی صنایع غذایی

 درباره همایش


 محورهای همایش

علوم و صنایع غذایی:
- فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی
- روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
- آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
- افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- صنایع فرآورده‌های لبنی
- صنایع فرآورده‌های گوشتی
- صنایع فرآورد‌ه های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی

گردشگری:
- غذا و گردشگری پایدار
- غذا و گردشگری فرهنگی
- بازاریابی و گردشگری غذا
- غذا و گردشگری سلامت
- غذای بومی و توسعه مقصد

اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

 تاریخ های مهم

 تاریخ برگزاری همایش :۱۳۹۵/۱۲/۱۳
 تاریخ شروع ثبت نام :۱۳۹۵/۰۷/۲۱
 تاریخ پایان ثبت نام :۱۳۹۵/۱۲/۰۴

 اطلاعات تماس

وب سایت اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
همراه 09118507072 و 09112117151
تلفن دبیرخانه 32475115 -011
پست الکترونیک info@tftconf.ir
آدرس دبیرخانه مازندران، بابلسر، کیلومتر 3 کمربندی، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان