- بهداشت و بازرسی گوشت
- بهداشت و صنایع شیر
- بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی
- اپیدمیولوژی بیماریهای منتقله از مواد غذایی
- روشهای مدرن شناسایی و آنالیز آلایندههای غذایی
- سیمای بسته بندی فعال و هوشمند در مواد غذایی
- غذا، تغذیه و سلامتی
- سیمای نانوفناوری و زیست فنآوری در ایمنی غذا
- استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی
- سم شناسی مواد غذایی
- کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزا در مواد غذایی
- روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
- سیستمهای مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- تقلبات در مواد غذایی
- استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی